Päh­ki­nän­kuo­res­sa

Equine eye

Kos­teut­ta­va

Bit Balm pitää huolta suupielten kosteustasapainosta. Mehiläisvaha muodostaa hengittävän kalvon, mikä estää kosteuden haihtumasta iholta ja toisaalta vaha itsessään myös kosteuttaa ihoa yhdessä camelinaöljyn kanssa.

White horse in Iceland

En­nal­taeh­käi­se­vä

Mehiläisvahakalvo suojaa ulkoisilta ärsykkeiltä ja estää ihoa kovettumasta.

Picture%202423-me.jpg

Hoitava

Bit Balm sisältää luonnollisesti e-vitamiinia, mikä on tärkeä ihosolujen uudistumisessa. Mehiläisvahalla on antimikrobisia ominaisuuksia sieniä ja bakteereja vastaan. Vaha sisältää luontaisesti a- vitamiinia. Voide hoitaa hyvin jo syntyneitä halkeamia ja haavaumia.

woman in white shirt standing beside brown horse during daytime

Miel­lyt­tä­vä

Hevosen on mukavampi lähteä töihin suupielet rasvattuina ja raikas piparmintun tuoksu saa hevosen hamuamaan voidetta. Nuorilla hevosilla on miellyttävämpi totutella kuolaimeen, kun suupielet saavat hieman pehmennystä. Piparminttua pidetään mieltä rauhoittavana sekä verenkiertoa vilkastuttavana yrttinä.

Horse couple grazing

Erilaiset kuolaimet

Erityistä apua Bit Balm tuo silloin, kun käytetään esim. kumipäällysteisiä kuolaimia. Silloin hevosen oma syljeneritys tulee toimia hyvin, mutta Bit Balm tukee tarvittaessa.

20150608_133854-me.jpg

Raaka-aineet

Tuote on valmistettu 100 % luonnollisista ainesosista. Mehiläisvaha on peräisin valmistajan omasta luo­mu­me­hi­läis­tar­hauk­ses­ta, voiteessa käytetään aina ensiluokkaista kuorimavahaa.

brown horse running on brown field during daytime

Info

Käyttö:Levitetään hevosen suupieliin ennen ja jälkeen suitsimisen sekä tarvittaessa myös kuolaimeen. Ei dopingvaroaikaa!

k%C3%B6nn%C3%B6logo-me.png

Osta

Voit ostaa Bit Balmia suoraan mm. valmistajan omasta verkkokaupasta: Könnön Maatila

Yh­teys­tie­dot

Maatalousyhtymä Könnö

lemmikit@konnonmaatila.fi

+358449778256


Sinua saattaa myös kiin­nos­taa

© 2020 EquiBee ™